Je auto een tweede leven geven

Wil jij van je auto af? Dat kan! Of je nu kiest voor een gezonder leven en meer gebruik wilt maken van de fiets (je hebt net een nieuw pareltje op het oog) of je nog een schade wagen hebt staan die ruimte inneemt die jij graag voor iets anders zou gebruiken. Je auto verkopen kan makkelijk en snel omdat er veel mensen geïnteresseerd zijn in een tweedehands exemplaar. Wanneer je zelf aan de slag gaat om je auto te verkopen kan dit veel tijd kosten. Zo krijg je vaak te maken met niet serieuze kopers. Om dit soort situaties te voorkomen, kun je de hulp inschakelen van een professioneel bedrijf dat aan een groot en serieus publiek verkoopt. Zo weet je zeker dat je auto op een goede plek terecht komt en de verkoop snel afgerond zal zijn.

Je schadeauto verkopen

Ook voor schade auto’s zijn er vele kopers te vinden. Heb je een schadeauto en wil je hem snel en zorgeloos verkopen? Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van je schadewagen en het risico op een eventuele boete wanneer het keuringsbewijs is verlopen. Kijk bijvoorbeeld op de website van OSW. Hier kun je eenvoudig je beschadigde auto aanmelden en vaak ontvang je dan al binnen 24 uur een vrijblijvend bod. De uiteindelijke opkoper haalt je auto met schade op en betaalt je ter plaatse. Dit alles op een veilige manier door de tussenkomst van een vertrouwd bedrijf!

Wél is het belangrijk om een goede advertentie van je auto te laten maken. Dit doe je in eerste instantie zelf, waarna deze gecontroleerd zal worden door de professionals. Goede foto’s van je wagen zijn erg belangrijk, omdat ze een veel beter beeld van je auto geven. Zo weet jij zeker dat je auto goed op de website komt te staan en hopelijk snel een nieuwe eigenaar krijgt. Wanneer je als particulier aan de slag gaat moet je vaak je auto wegdoen voor een lagere prijs dan jij in gedachten had. Bij een professioneel bedrijf komt je auto advertentie terecht bij een groot publiek en kun je ingaan op het hoogste bod!

Belangrijke extra informatie

Je verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus zo zijn dat je vergeet een aantal zaken te vermelden die heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor je wagen te ontvangen. Hoe meer informatie over je auto, hoe meer bedrijven bereid zullen zijn er een bod op te doen. Samen wordt er gekeken of je over alle belangrijke informatie beschikt voor het compleet maken van jouw advertentie.